Om oss

Om Unite

UNITE Agency startades 2016 med syftet att bli en sourcingleverantör med möjlighet att tillgodose Europeiska företags behov av kostnadseffektiva inköpslösningar.

Vi eftersträvar att göra inköpsprocessen transparent och förstår vilken kvalitét våra samarbetspartners förväntar sig. Därför arbetar vi uteslutande med tillverkare som klarar av att nå upp till våra egna höga kvalitétskrav. Vi har förutsättningarna att arbeta mot flera tillverkare simultant, organisera och övervaka produktionen för att kunna packetera flera delprodukter på plats, och därefter skicka den slutgiltiga lösningen direkt till våra kunder. På så vis sparar vi både tid och pengar för våra uppdragsgivare, och håller dem uppdaterade kontinuerligt för bästa möjliga insyn i processen.

UNITE har bred erfarenhet av ta fram unika och specialutformade produkter för många olika applikationer och krav. Unikt utvecklat kablage av automotive standard, konsumentelektronik, textilier eller vardagsartiklar, allt faller under ramen för vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder även paketeringslösningar i flera olika material. Alla våra produkter uppfyller naturligtvis de lokala kriterier som krävs av produkter sålda inom Europa.

Har du en produkt du skulle vilja ha ett kostnadsfritt erbjudande för, då välkomnar vi dig att fylla i vårt kontaktformulär så att vi kan återkoppla till dig. Klicka bara på knappen ”klicka för offert” och fyll i information om vad du söker, så återkommer vi till dig omgående.